Wat een nacht - Reisverslag uit Borkum, Duitsland van Rien Zwienen - WaarBenJij.nu Wat een nacht - Reisverslag uit Borkum, Duitsland van Rien Zwienen - WaarBenJij.nu

Wat een nacht

Door: Thea

Blijf op de hoogte en volg Rien

05 Juni 2019 | Duitsland, Borkum

Om 10.00 uur naar bed, want weer eruit om 05.00 uur. Maar al veel eerder worden we gewekt door enorm lawaai, van fluiten door de mast, schommelen en wat stoten!! Onweer en harde wind. Toch gekomen, toch maar goed dat we hier liggen. Volgens de havenmeester windkracht 10 in de haven. We konden het onweer wel zien maar niet horen. We hebben nog wat extra lijnen uitgelegd in de nacht en wat fenders verhangen. Toen weer naar bed. De slaap wilde niet komen, we hoorden nog van alles.
Om 04.30 uur ging de wekker weer om naar Cuxhaven te gaan. Maar we waren niet in goede staat, het waaide nog te hard en eigenlijk nog erg moe van de afgelopen nacht. Dus omdraaien maar weer en nog wat slapen.
We hebben er een gezellige vakantiedag van gemaakt.

• 05 Juni 2019 - 18:30

Eveline 't Hart:

Heel leuk dit waar ben je nu. zijn jullie ver weg én dicht bij. HaveFun

• 05 Juni 2019 - 19:37

Kees &Jeanet:

Wat zal het spannend geweest zijn! Gelukkig in de haven, ach jullie zijn op weg en hebben de tijd!

• 06 Juni 2019 - 10:26

Nico:

Gaaf en spannend om mee te maken. En heerlijk om je nog eens om te draaien

• 06 Juni 2019 - 17:20

Anja.schrevel:

Wat leuk om zo een beetje mee op jullie avontuur te gaan. Have fun :)

• 06 Juni 2019 - 17:42

Nienke:

ha Thea en Rien.
    ja dat zal een roerig nachtje geweest zijn. k neem aan dat jullie nu onderweg zijn naar t hoge Noorden.
    goeie en behouden vaart.
    groet. Nienke